در این نوشتار جایگاه کرامت انسان در روابط بین الملل از نظر اسلام و قانون اساسی افغانستان با تأکید بر فقه سیاسی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و کرامت انسان به دوبخش ذاتی و اکتسابی تقسیم و تبیین گردیده و با توجه به قرآن کریم و قانون اساسی افغانستان به این نتیجه رسیده است که کرامت یکی از مهمترین موضوعات قرآنی، حول محور انسان و ویژگیهای او بوده و در عرصههای مختلف زندگی بشر، بهویژه در حوزۀ زندگی اجتماعی، به مثابۀ سنگ بنایی تنظیم روابط پایدار و عادلانه انسانی به شمار میآید و دولت اسلامی موظف است که در سیاست گذاری اعم از سیاست داخلی و خارجی باید به مقام انسان بماهو انسان با قطع نظر از دین، مذهب، ملّیت و نژاد ارج نهاده و کرامت انسانی را در حیات و بعد از حیات او مدّ نظر داشته باشد.
فصیحی, محمد حسن . (1403). جایگاه کرامت انسان در حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل از نظر اسلام، باتأکید بر (فقه سیاسی و قانون اساسی افغانستان). افق های نو در فقه سیاسی, 12(1), 37-50.
MLA
فصیحی, محمد حسن . "جایگاه کرامت انسان در حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل از نظر اسلام، باتأکید بر (فقه سیاسی و قانون اساسی افغانستان)", افق های نو در فقه سیاسی, 12, 1, 1403, 37-50.
HARVARD
فصیحی, محمد حسن. (1403). 'جایگاه کرامت انسان در حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل از نظر اسلام، باتأکید بر (فقه سیاسی و قانون اساسی افغانستان)', افق های نو در فقه سیاسی, 12(1), pp. 37-50.
CHICAGO
محمد حسن فصیحی, "جایگاه کرامت انسان در حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل از نظر اسلام، باتأکید بر (فقه سیاسی و قانون اساسی افغانستان)," افق های نو در فقه سیاسی, 12 1 (1403): 37-50,
VANCOUVER
فصیحی, محمد حسن. جایگاه کرامت انسان در حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل از نظر اسلام، باتأکید بر (فقه سیاسی و قانون اساسی افغانستان). افق های نو در فقه سیاسی, 1403; 12(1): 37-50.